Toen Niemand Naar Feestje Van Haar Autistische Jongen Kwam, Greep De Politie Keihard In.

We weten allemaal hoe spannend de dag voor onze verjaardag was vroeger. Je kon de nacht ervoor niet slapen omdat je zo gespannen was. Je vroeg je af wat voor cadeaus je allemaal zou krijgen en je werd helemaal blij bij de gedachte dat al je vriendjes en vriendinnetjes op je feestje kwamen. Lekker meedansen op kinderliedjes en met al je vriendjes gezellig cakejes versieren.

De 6-jarige Glenn Buratti dacht hetzelfde te doen op zijn verjaardag. Hij had de hele klas uitgenodigd om op zijn feestje te komen, maar toen de grote dag was aangebroken kwam niemand opdagen. De politie kreeg weet van dit verhaal en greep keihard in. Ze bezorgden het jongetje alsnog de verjaardag van zijn leven!

“Vanaf het moment dat Glenn wakker werd, wilde hij weten hoeveel minuten het nog duurde totdat zijn vriendjes zouden komen”, vertelt zijn moeder Ashlee Buratti. “Geen van de ouders van zijn klasgenoten had gereageerd op de uitnodiging, maar ik hoopte toch dat er een paar kindjes zouden komen. Ik had nooit gedacht dat er helemaal niemand zou komen.”

autistische-jongen-verjaardag

Toen Glenn in de gaten kreeg dat niemand zou komen, werd hij intens verdrietig. Ook zijn moeder was teleurgesteld en uitte haar frustraties op social media. Ze kreeg veel positieve reacties op het bericht en er kwamen zelfs willekeurige mensen en kinderen langs om hem een cadeau te geven. Echter kwam de grootste verrassing toch echt van de politie. Ze lieten een helikopter over hun huis vliegen en zamelden geld in om cadeautjes te kopen. Ook kwam de politie en de brandweer op visitie. Zo kwamen er toch nog mensen op zijn feestje waar hij zo van gedroomd had.

Dit is Glenn. Het 6-jarige mannetje heeft een milde vorm van autisme. Zijn moeder organiseerde een feestje voor vriendjes uit zijn klas, maar niemand kwam opdagen.

autistische-jongen

Mama plaatste een teleurgesteld bericht op Facebook.

oproep

En wat bleek? Vijftien kinderen uit de buurt inclusief hun ouders rukten massaal uit om hem een bezoekje te brengen!

autistische-jongen-verjaardagsfeest

Zelfs de politie en brandweer kwamen langs.

brandweer

En ze kwamen natuurlijk niet langs zonder cadeaus!

cadeaus

Glenn werd helemaal verwend.

jongetje-heeft-verjaardag-van-zijn-leven

Zo had hij alsnog een verjaardag om nooit te vergeten.

motor

Dit is tevens het bewijs dat je met internet een hoop kunt bereiken!

unieke-verjaardag