5 Mooiste stranden van de wereld

Je kent het wel. Die prachtig mooie bounty stranden met een spierwit strand en een azuurblauwe zee. Het ultieme vakantiegevoel. Mocht je je afvragen waar deze stranden zich bevinden, kun je hier de top 5 zien die door de redactie samengesteld is.

5. Langkawi, Maleisië

Langkawi is een archipel dat bestaat uit 104 eilanden. Er zijn slechts 2 eilanden bewoont: het grootste eiland Pulau Langkawi en nog een ander eiland

og:image.

4. Kauna’oa Bay, Hawaii

Een van de mooiste stranden die te vinden is op het grootste eiland van Hawaii is Kauna’oa Bay. En zeg nu zelf, wat een schitterend aanzicht!

3. Bora Bora, Frans-Polynesië

Bora Bora ligt in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika, onderdeel van Frans-Polynesië. Het eiland is niet meer dan een uitgedoofde vulkaan met een rif eromheen.

2. Formentera, Ibiza

Een tweede plek, misschien wel een gedeelde eerste plek die gaat naar de mooie stranden van Formentera in Ibiza. Het eiland ligt 20 minuten varen van het grote eiland, maar als je er bent dan wil je er niet meer weg. Het water is er zo helder dat je zelfs 30 meter zicht hebt onder water.

og:image

1. Malediven

Uiteraard mogen de Malediven ook niet ontbreken aan dit lijstje. Met haar kuuroorden en stranden blijft dit een van de populairste bestemmingen voor huwelijksreizen.